2008. augusztus 14., csütörtök

LE FIGARO HÍR


Bush küldi Rice-t, hogy biztosítsa magát a fegyverszünet valósága
A tudósítónk New Yorkban, J-L T.14/08/2008 Újdonság: 08:55
.
George W. Bush Condoleezza Rice-szal és Robert Gatessel, a Defense-szel rendelkező titkárral, tegnap a Fehér Házban. Az amerikai elnököt nyugtalan pozíciókként ismerik, amiket Gori-jal megfogtak az oroszoknál.
A külügyminiszter találkozni fog csütörtöki Nicolas Sarkozyvel, azután Grúziába fog menni. Az amerikai elnök megkérte Oroszországot, hogy tartsa a szavát.

George W. Bush bejelentette szerdán, hogy ez elküldte a külügyminiszterét, Condoleezza Rice-t, Franciaországban, ahol találkozni fog Nicolas Sarkozy csütörtök elnökkel, azután Grúziában hogy a néppel, géorgien., bizonyítékát szolgáltassa a szolidaritásának Egy rövid beszédben a Fehér Ház óta az amerikai elnök megkérte Oroszországot, hogy tartsa a szavát és tisztelje a fegyverszünetet az előző nap Tbilissi befejez.
Mi Oroszország várakozása amíg ez tiszteli az elkötelezettségét, hogy abbahagyja a Grúzában és az orosz erők közül annyira mindegyikben folytatott katonai tevékenységei közül mindegyiket, ami belépett Grúziába, ezek az utolsó napok visszavonják ezt az országot, jelentette ki George W. Bush. Mi nyugtalan következő információk vagyunk, ami szerint az orosz egységek pozíciókat vittek Gori városa keleti részén, ami képessé teszi őket arra, hogy eltorlaszolják a keletet,-West autópálya, hogy ossza az országot és fenyegesse a tőkét, Tbilissi, ez összeadott mielőtt megerősítette, hogy az Amerikai Egyesült Államokat tartják Grúzia demokratikusan megválasztott kormányának az oldalainál amíg ragaszkodnak a szuverenitás és az ország területi integritása iránti tisztelethez.
Emberséges bevetés
A State Headje szintén bejelentette azt ez megbízott a Defense-szel rendelkező titkárnak, Robert Gates, egy emberséges célkitűzés, hogy odajöjjön a menekültek segítségéhez, grúziaiakhoz. Arra fogjuk használni az amerikai repülőgépeket és a haditengerészetet is, hogy kézbesítsen egy egészségügyi ellátást, adta meg ez. Az első amerikai készülék szerda estétől megérkezett Tbilissinek. Az elnök, géorgien, Mikhaïl Saakashvili, sietett látni ebben a bevetésben a jel az a kikötők és a repülőterek géorgienseket* fognak a Defense-ért felelős amerikai minisztérium irányítása alá tenni azért hogy hajtsák végre ezeket az emberséges és különböző küldetéseket. De a Pentagon szerdán ellentmondott nagyon átvétel. Moszkva kevésbé nagyon nem reagált ez. A Foreign Affairsért felelős orosz miniszter, ­Sergueï Lavrov, így hivatta az Egyesült Államokat, hogy válasszanak az az iránygéorgienne-nek* és Oroszországgal való igazi szövetségnek nyújtott támogatásuk között.
Az amerikai diplomácia úgy tűnik, hogy megkettőződik tevékenység visszavonásban maradt. George W. Bushnak meg kellett volna nyirbálnia a Peijingben való tartózkodását? Az utódlására pályázó köztársasági jelölt, John McCain, szerdán megkerülte a láncnak, Fox Newsnak, egy újságírójának a kérdését, míg ez vidéket csinált Pennsylvaniában: nem tudom, hogy az elnök, (...) szalasztotta-e el azt coche.Mais azt hiszem, hogy ennek valószínűleg nálam volt Vladimir Putin egy magasabb véleménye.
Szerdán a rövid beszédében George W. Bush nem említette olyan tárgyalásoknak, az új körét, amik elkezdtek néhányat, amit az órák, amik elkésnek az intézményből a lengyeleken, őröltek, az amerikai rakéta-ellenes pajzs elemei. Ez a projekt, ami állt tíz rakétából, elfogó vadászrepülőgépek ­Pologne-t, akit kapcsoltak egy radarhoz Csehországban, különösen rosszul észlelik Moszkvában. Még akkor is, ha ez Iránra céloz, ez az orosz hatás egy öreg zónájában helyezkedik el.- írja a Le Figaro francia napilap

Nincsenek megjegyzések: