2008. augusztus 23., szombat

A láma franciaországi látogatása

A lelki fő tibeti egy az első sérüléssel és a külügyminiszterrel való találkozás által befejezte az utazását Franciaországban.

Egy ember, vallásos főnök, egy nő, megházasodik elnök. Ők megvitatott, pénteki, egyetlen csak zárt ajtók mögött, kicsi fél alatt egy órát Lerab Ling buddhista templomában zárulj be Lodève-nak Larzac oldalával. Ő, a Dalai Lama éppen szentelte ezt ki Európa leghatalmasabb buddhista temploma most. Ez, Carla Browned-Sarkozy, egy vallási szertartás alatt képviselte a férjét összegyűjtött, nagyon színes.
Semmi nem szűrte ezt a karbantartást, ami az iroda után eljárt a buddhista mester lakásában, az imák szobája fölött. Matthieu Ricard, közeledik a Dalai Lamának és a francia hivatalos fordítójának, akivel kapcsolatban egyszerűen megjegyzést tettek: Találkoztak nélkülöző. Ez bizalmas természetű. Nincs semmi mondásra sem bármi elbújni. Azt kivéve az elnök felesége, bleu.marine-t és kendőlilát öltözteti, amit könnyen illesztettek, szandálok (könnyű vonulj vissza hogy lépj be, ahogy ennek az imák szobájában kellene lennie), nem rejtette el az örömét ezután az interjú után, egy kata kézben ez a fehér textilszalag a vendégszeretet jeleként fogadott.
Szeresd azt, hogy a külügyminiszter, Bernard Kouchner,, akit nyilvánvalóan kielégítettek, ott legyen éppen. Ez, ő szintén, egy rövid vita a Dalai Lamával, melyik egy Rama Yade jelenlétében elválik, külügyminiszter a Humans jogra. Ott nyugodj meg, csönd - kétségtelenül a hely bája - volt arany. Ha nem egy mondat tengerre szállt lopott azelőtt elnyelő maga egy autóban: azt mondtam neki, hogy ő mindig szívesen látott volt Franciaországban!
Dekódolás néhány perccel később Matthieu Ricard közvetlenül felidéző Bernard Kouchner: Visszaemlékezett, hogy az elérte, hogy 19, amivel azok az évek, amik neki voltak, találkoztak az elsőért, időzítse a Dalai Lamát. Az ennek mindig volt egy nagy együttérzése Tibet okába. Azért, a személyes támogatása és egy minisztert teljesen szereznek. Ez világosan ismételte azt és ez látszik nekem az ez tökéletesen őszinte.
Egy szabad szóvivő
Herault cœurjével Tibet jelen volt a szellemek közül mindegyikben, de a Dalai Lama nem akarta nyilvánosan felidézni azt a politikai szög alatt a beszédében, amit a dedikáció szertartása után feljegyzések nélkül csináltak. Ami aggodalma, aminél ez mindazonáltal elérte, hogy a külügyminiszterrel Matthieu Ricard szerint részesedjen. Van egy olyan bizonyos fajta rendkívül brutális elnyomás, ami tovább uralkodik az olimpiai fegyverszünettel való párhuzamban, a szerzetes francia tibeti aláhúzott. Még akkor is, ha, ez összeadott, senkinél nincs a legkisebb alak egy olyan legutóbbi lövöldözésen, ami tibetieket érintett volna meg: semmit nem tudnak, nekünk nincsenek egy híreink és annak semmilyen eszközei, hogy tudják. Az ezé harcol, befejezi azt, van protibétain*, ez nincs ellene Kínának, de az elnyomott emberek igazságának, ami elfogadhatatlan, van.
Tibet politikai jövője nyugtalanítja a Dalai Lamát. 73-nál évek, a béke Nobel-Díja a nyugdíjazással féllel van és szabad szóvivőként kifejezik, megbízza azt. Ugyanaz szerint a forrás szerint ez így pihen a parlamenten Tibet száműzetésében, aminek találkoznia kellene az őszre, hogy olyan új javaslatokat fejezzen ki, amiket a kínai kormánnyal a tárgyalások egy alapjaként fognak használni.
A márciusi véres események után, legkomolyabb a kulturális forradalom óta a Dalai Lama kíván az ez a naplógyakorlat bármelyik világosan annyira annyira mindegyik egyet meg tudnak határozni és különösen Franciaország és Európa. A háromezer vendég között, megjelent az ex-Alain Juppe első miniszter, Maud Fontenoy, Fressange INE-i, Juliette Binoche. És Line Renaud melyik megbíz: én katolikus vagyok, nem változtatok meg semmit de mi a szánalom egy üzenete és szeress! Nekünk több van mint valaha szűkölködik a békének ezért az üzenetéért.- írja a Le Figaro

Nincsenek megjegyzések: