2009. március 14., szombat

G20-as találkozó

G 20 miniszter felosztások közepette találkozik

G20-AS miniszterek
Recesszió orvosságok?: A miniszterek és központ bankárok szembenéznek egy hatalmas feladattal
G20-as miniszterek

Miniszterek az g 20 csoportosul gazdag és felszínre kerülő gazdaságok találkoznak az Angliában repedések közepette afölött, hogy hogyan lehet szerelni, az legrosszabbul évtizedekben levő hanyatlás.

A miniszterek, akikhez csatlakoztak központi bankárok, hogy megvitassák,hogyan lehet kikerülni a recesszióból.

Az USA azt követeli, hogy fokozott nyilvánosság költ. De néhány európai kormány hangsúlyozza az igényt, hogy megváltoztassák a szabályokat, amik pénzügyi piacokat kormányoznak.

Nekik az a céljuk, hogy egyetértsenek azzal, hogy egy következő hónapra szóló terven vannak vezetők csúcs Londonban.

Az g 20 van a világ egy informális csoportosítása a legtöbb erőteljes ország az együtt képviseli a világ gazdaságának 85 százalékát. Ez tartalmaz jelentős ipari hatalmakat olyan az USA-ként és Németországként, és felszínre kerülő gazdasági hatalmakat is, mint például Brazíliát és Kínát.

Az e hétvégi találkozót tartják Horshamben Sussex déli angol megyéjében.

Kinyitni a szombati UK Chancellor Alistair Darlingról tartott ülést azt mondta, hogy ő eléggé biztos volt, hogy haladást csinálnának a találkozó három fő célján - támogató gazdaságok, kapó bankkölcsönzés, ami megint megy, és arról győződik meg, hogy az egész világ javára szolgált a tettről, vett.

Az USA, amit támogatott Britannia, másik kormányokat akar - különösen azok kontinentális Európában - tegyél többet hogy mentsd ki a gazdaságaikat recesszióból, mondja a BBC üzleti megfelelő Mark Gregoryje.

De az európai kormányok mutatták, hogy valószínűleg nem feszítik meg a pénzügyeiket azáltal, hogy sokkal több költést fogadnak el, amíg látták, hogy valamennyi ered az ingerprogramoknak az első köréből, amiket már elindítottak, mondja a tudósítónk.

UK Chancellor Alistair Darling (L) az USA-val lekicsinyelte egy repedés beszélgetését

Német Chancellor Angela Merkel azt mondta ezen a héten, hogy a kérdésnek nem szabadott többet költenie, de nem szabadott betennie helyet egy rendszer az segítene hasonló válságokat a jövőben megakadályozni.

Mr Darling - ki elnököl a találkozón - következő hónap előtt kicsinyelte le a repedések beszélgetését g 20 csúcs.

Általában azt gondolom, hogy a kérdésekkel kapcsolatos megállapodásban vagyunk, mondta a BBC-nek az Angliai kancellár.

Természetesen, ha neked van 20 embered egy szobában, különbségek lesznek. Mindegyik országnak el kell döntenie, hogy mit kell tenni a gazdaságaikba.

Azt mondta BBC Radiónak, hogy négy ma programnépe felismerni, hogy a világ rendkívüli körülményekkel nézett szembe. A találkozó szűkölködött egy elkötelezettség, hogy ország nem tétovázna tevő bármitől, szükséges volt, hogy támogatta a gazdaságaikat, mondta.

Ez nem éppen egy gazdasági szükséglet, de amikor esetleg megfontolod azt, 90 millió ember a világerőn keresztül visszamegy szegénységbe, ez szintén egy erkölcsi felszólító mód, tette hozzá.

Lökés az IMF-nek?

A tudósítók azt mondják, hogy a pénzügyminiszterek jelezni akarnak együtt dolgoznak hogy 80 év alatt birkózzanak meg a legkomolyabb gazdasági hanyatlással.

A jelenlegi válságot nem oldhatja meg egy ország egyedül. Mindenkinek együtt kell dolgoznia mindkettő építsd újjá a pénzügyi szektort és nyújts egy kincstári ösztönzést, mondta Kaoru Yosano japán pénzügyminiszter.

A találkozó szintén valószínűleg koncentrál a bankok keményebb szabályozásának a szükségességére.

G 20 LONDONI CSÚCS
A világvezetők a jövő hónapban találkozni fognak Londonban hogy intézkedéseket vitassanak meg, hogy megbirkózzanak a hanyatlással. Látja az alapos vezetőnket az g 20 csúcs.
Az g 20 ország Argentína, Ausztrália, Brazília, Kanada, Kína, Franciaország, Németország, India, Indonézia, Olaszország, Japan, Mexikó, Oroszország, Szaúd-Arábia, Dél-Afrika, Dél-Korea, Törökország, az Egyesült Királyság, az USA és az EU.


Egy kevés haladást csináltak ezen az elülső részen. Svájc, Ausztria és Luxemburg pénteken azt mondták, hogy megdöntő titoktartásszabályokat fognak ellazítani.

A Nemzetközi Valutaalap finanszírozásának egy növekedése (IMF) van szintén a napirenden.

Mi Treasury Secretary Tim Geithner azt javasolta, hogy 750 milliárd dollárra kellene megháromszorozni az IMF erőforrásait hogy gondoskodik róla, hogy ez segíthet mindazoknak, amiket megfogtak a válságban.

Japán már 100 milliárd dollárt ajánlott. Az EU 500 milliárd dollárra támogatott egy növekedést és megfontol egy 100 milliárd dolláros kölcsönt.

Mindazonáltal, Brazília, Oroszország, India és Kína - ismert a Bric országokként - mondott nem adnának extra készpénzt, hacsak nem őket külön adnák miközben hatalmat szavaznak.

Csak bele fogunk egyezni, hogy a reform után tőkét növeljünk az IMF-nek az (IMF) kvóták végrehajtják, mert ott van nyugtass meg egy egyensúlyhiányt az IMF-ben való részvételünkben, mondta miután hivatalnokokkal találkozott a Bric országokból, Guido Mantega brazíliai pénzügyminiszter.

Az IMF szavazó szerkezete azt jelenti, hogy az USA-nak és Európának van egy nagyobb mondásuk azon, hogy ez mit tesz.- írja a brit köztelevízió

Nincsenek megjegyzések: