2009. február 20., péntek

Beckham és a Galaxy között nincs megállapodás

Beckham nincs megállapodás - Galaxy

David Beckham és Tim Leiweke
Leiweke (jog) azt mondja, hogy Galaxy hallgatná £7m-£10.5m egy ajánlatát

LA Galaxy feljebbvaló, Tim Leiweke, mondja AC Milan vagy nem bezárul megjelölő David Beckhamnek miután két héttel ezelőtt csinált egy nevetséges ajánlatot a középpályásnak.

Beckham műsoron van egy rövidtávú loan Milánóval március 9-éig de az olaszok bárokat látogatnak tovább tartani akarja őt.

De Leiweke, annak a vállalatnak, a vezérigazgatója, ami birtokolja Galaxyt, dellót* mondott el Gazzettának Sport: Mi nem vagyunk közeliek.

Két héttel ezelőtt Milan csinált egy nevetséges ajánlatot (3 millió dollár vagy £2.1m) az, hogy melyiknek válaszoltam, No néhány másodperc alatt.

Összeadott: Azzal az alakkal, Galaxy ráadásul nem fedi be a károkat, amik annak a hiányaiból származnak, hogy nem adják el az ingeit.

Azóta senki nem csinált semmilyen lépéseket. Ott találkozókat nem rendeznek el.

David barát... de engem nem fog átverni
Tim Leiweke
LA Galaxy anyavállalatának az ügyvezető igazgatója

Leiweke, LA Galaxy anyavállalatának az elnöke és vezérigazgatója, AEG, feldühítették AC Milan igényei, hogy közel vannak ahhoz, hogy megjelöljék az Angliát, nemzetközi.

Csütörtökön, mondta Adriano Galliani Milan alelnök: Az elmúlt néhány órában előre lépéseket vettünk. Mi most magabiztosabbak vagyunk.

Úgy döntöttem, hogy hangosabban beszélek, mert túl sok pontatlan történetet olvastam, válaszolta mondás által Leiweke.

Az a nevetséges ajánlat, Milánó után nem tett semmit. Másik embereket próbáltak ki a liga biztosáról (Major League Soccer Commissioner Don Garber) David képviselő, de nem vagyunk mi, az, hogy kik birtokolják a jogait.

Ha David nem tér vissza, ki fogja felváltani őt? Az átviteli piacunk már zárt. Ha Milan vagy annyira eltökélt hogy tart őt, ők miért megnyerőek annyira sokáig? Azt gondolják, hogy el fogunk fogadni kevesebb pénzt? Őket félreismerik.

Leiweke azt mondja, hogy annak az elágazásai, hogy Beckham nem tér vissza, hátrányosak volnának LA Galaxyért és labdarúgásért is ahogy egy egész az Egyesült Államokban.

Mi Milánó nem érti az a hátsó ez a történet, ott azok a rajongók, akik előfizetéseket mondanak le, olyan szponzorok, akik azt akarják azoktól a károktól és versengő csapatoktól, amiknél van a jog, hogy tudják, hogy a Galaxy fog-e játszani a stadionjukkal, vagy Beckham nélkül.

606: VITA
Beckham volt az, aki úgy döntött, hogy a milliós éveket veszi igénybe és La Galaxynek játszik...
river21

David hihetetlen szakértő és neki boldog vagyok és támogatom Milánót az az olasz tapasztalata annyira jól megy. Ez megerősíti, hogy a választásunk, hogy hozzuk őt az Egyesült Államoknak, volt a helyes.

Leiweke elérte, hogy tisztítsa azt nem visel el neheztelést Beckham ellen.

David barát és megkért engem, hogy hallgassam azt, hogy Milánó mit javasolt, mondta.

Miatta igent mondtam. De engem nem fognak átverni és ezentúl március 9-én Beckham Los Angelesben lesz és ugyanazokkal a komolysággal és dedikációval fog működni ahogy azelőtt.

Már tudja, hogy neki nincs egy választása mert az első opció jönni a szerződése van 2009 végén.

Beckham Real Madriddal egy sikeres varázslat után aláírt egy a Galaxyvel való 2007 januári öt éves megállapodást.

Az, ami igazán számít, az, Milánó érd el, hogy egy reális adódjon, mondta Leiweke.

Nem szeretnék az ajánlatról beszélni de az alakok (10 millió dollár és 15 millió dollár között, vagy £7m £10.5m) az olvastam az Egyesült Államok közel vannak ahhoz, hogy mit akarunk. - írja a BBC






Nincsenek megjegyzések: