2009. február 24., kedd

iPhone - 24ora.blogspot.com érdekesség

Apple iPHONE 3G mobiltelefon jellemzői

Az Apple iPhone nem éppen egy telefon - ez egy telefon, zene játékos, videójátékos, interneteszköz, és fényképezőgép minden egyben. Mint az Apple iPodja Nano és iPod vesznek videóra unokatestvéreket, az iPhone* vastagon csak 11.6 mm-nél karcsú és fényes, 2.4-messze centizik, és 4.5-centizik magas.

 iphone 3g mobiltelefon

Steve Jobs bízik abban az új iPhone-ban, amit mondott, ő 10 millió fölött akarja eladni az iPhone-t, hogy alacsonyan egy keveset beállítja a látványait, és azt tervezi, hogy Apple több mint 10 milliót fog eladni iPhones-ból kevesebben 6 hónap alatt. Azzal a következővel, ami Apple-nek van, és a tény, hogy ezt az eszközt elpletykálták és számítottak, már majdnem négy év óta ennek nem kellene túl távol lennie a lehetséges birodalmából.

az iPod jellemez:

Az Apple iPhone* egy széles képernyős iPod azt jellemzik olyan érintőképernyő-irányítások, amik megengedik neked, hogy élvezd a tartalmad egészét, köztük a hangoskönyvöket, zene, TV show műsorok, és filmek. Azt jellemzi egy bámulatos 3.5 hüvelykes széles képernyőskijelző, és megenged téged a szinkronizálótartalomnak a PC-den levő iTunes könyvtáradból vagy Macnak miközben szintén elégedetté teszi azt, hozzáférhető csak egy ujj érintése.

az iPhone felhasználók képesek lesznek, hogy dalokon keresztül tekeredjenek össze, művészek, albumok, és lejátszási lista csak egy ujj egy pöccintése. Ennek a funkciónak egy hűvös új jellemzője az albumművészi munka kijelzője - most arra tudod használni Cover Flow-t, hogy először böngéssze a zenei könyvtáradat albumművészi munka által egy iPodon.

A telefon jellemez:

Használó az Apple iPhone, telefonfunkciója tudsz beugrik ahhoz, hogy egyszerűen egy névnél vagy a számnál hegyezi meg az ujjadat a címjegyzékedben, egy kedvencek a lista, vagy egy hívásfarönk. iphone 3g mobiltelefon.JPG Minden a kapcsolataid egy PC-ről, Mac vagy Internet eszköz vagy szintén automatikusan egyeztetett, tudsz válogatott és hallgat hangpostába az üzenetek bármiben rendelnek téged akar — épp mint email. Hívásokat olvaszthatnak össze együtt könnyen csak egy gomb érintése létrehozni egy konferenciabeszélgetést. A konferencia-hivatás soha nem volt könnyebb!

Szöveges SMS-üzenetek:
Miközben használod az iPhone-t, az sms írásnál az SMS alkalmazás üzen egy olyan jósló QWERTY változtatható billentyűzettel, ami hibákat javít ki és megakadályozza őket.Ez megkönnyíti és hatékonyabb használatát, mint a kis műanyag billentyűzet található sok okostelefonok.

Kamera funkció:

Az Apple iPhone, ráadásul egy csodálatos 2 megapixeles kamera, valamint egy fotó alkalmazás könnyen elérhető.
Felhasználók tudnak a PC-ből szikronizálni vagy Mac, böngészés vagy emailben eltudják küldeni , csak a képernyő egy érintése.

Internet eszközök:
Az iPhone-t jellemzi egy gazdag HTML-emailügyfél és a Safari böngésző is, melyik automatikusan szinkronizálók a PC-ből való könyvjelzők vagy Mac. A Safari böngészőnek vannak beépített Google és Yahoo keresője. Tudsz szintén sok feladatot végezni , böngészel általad kiválasztott egy weblapot amíg egyidejűleg letöltődnek a háttérben levő emaijeid WiFin vagy EDGE-EN KERESZTÜL. A szafari szintén tartalmazza beépített Google és Yahoo keresőt. Ráadásul be tudod mutatni Google Mapset, ahogy tőlük azt akarták, hogy lássák, és közelítsenek rá hogy speciális pontokat nézzenek meg.

E-MAIL:
Az iPhone nagy multi-kipróbáló, tehát tudsz olvasni egy weblapot amíg a háttérben letöltöd az emailodat Wi-Fi vagy EDGE FÖLÖTT. Az e-mail ügyfele a legtöbb POP3 vagy az IMAP postai szolgáltatásokról hozza el az emailodat a háttérben, azután a szöveggel egyetemben fotókat és grafikát mutat be.

 iphone 3g mobiltelefon

Érintőképernyő:
Az iPhone-t jellemzi egy bámulatos 3.5 hüvelykes széles képernyőskijelző, és az egér óta van a legforradalmibb felhasználói interfészei közül az egyik. Az interfész más, mint bármi, amit valaha egy nagy sok érintésből álló kijelzővel tapasztaltál egy telefonon, és újonnan újít szoftver az megengedi neked, hogy egy ujj érintésével irányíts mindent.

Kiegészítő alkalmazások

Növelje meg az iPhone teljesítményét, kis alkalmazások, amelyek segítségével hasznos információkat, mint a hírekt, időjárás-jelentés, és a valós idő.

Intelligens billentyűzet:

Az iPhone funkciók teljes QWERTY billentyűzet, melynek segítségével küldhetünk és fogadhatunk SMS-üzenetek, e-mail, stb, helyesírás ellenőrző van, és így megakadályozza, és korrigálja a hibákat.

Beépített érzékelők:

Az iPhone magába foglal egy gyorsulásmérőt, amely érzékeli, ha a felhasználó a kapcsolók a gazdaságban, hogy a telefon a táj a portré mód, és automatikusan frissíti a kép a képernyőn, hogy illeszkedjen a módhoz. Az érzékelők azt is észleli, ha az iPhone közelébe helyezik a telefont, és automatikusan kikapcsolja a képernyőt, amíg mozgásban el menteni az akkumulátort. A környezeti fény szenzor automatikusan beállítja a képernyő fényerejét, hogy a megfelelő szinten tartsa a jelenlegi környezeti fény, amely növeli a felhasználói élményt is menti az akkumulátort.



 iphone 3g mobiltelefon



 iphone 3g mobiltelefon


Kiegészítők:

Amit már az Apple bejelentett a Bluetooth fülhallgatóval együtt fog működni az iPhone, illetve új fejhallgatót, amelyek magukban foglalják egy kis fehér mező közepén a vezetéket. Ez a rovat egy beépített mikrofon és egy kapcsolót a választ el.


Az iPhone Magyarországon egyenlőre csak a T-mobile-nál vásárolható meg.


Még az iPhone-ról:

- Képernyőméret: 3,5 hüvelyk
- Képernyő felbontása: 320x480 at 160 ppi
- Beviteli mód: Multi-touch
- Operációs rendszer - OS X
- Tárolás: 4GB vagy 8GB
- GSM: Quad-band (MHz: 850, 900, 1800, 1900)
- Vezeték nélküli adatok: WiFi (802.11b / g) + EDGE + Bluetooth 2.0
- Kamera: 2.0 megapixel
- Akkumulátor: Akár 5 óra beszélgetési / videó / böngészés, 16 óra Hanglejátszás
- Méretek: 4,5 x 2,4 x 0,46 hüvelyk / 115 x 61 x 11.6mm
- 4.8 uncia / 135 gf

 iphone 3g mobiltelefon



 iphone 3g mobiltelefon













iPhone története
Az Egyesült Államokban, az iPhone elérhetővé vált a június 29, 2007-ben, és az eredetileg vásárolták a boltok Apple és az AT & T Mobility. The Wall Street Journal jelentése alapján azt szerződés alatt csinálják a vállalat Shenzhen gyárában Hon Hai, egy Tajvan központú vállalat. Jelentése alapján a The Wall Street Journal, hogy a kérelmet a szerződés alapján a Shenzhen gyárban a cég Hon Hai, a tajvani székhelyű vállalat. Az ár ma a 8 gigabyte-modell 399 dollárt ér. Később, az Apple lett a rendelkezésre álló, az Egyesült Királyság, Németország, Franciaország és remélhetőleg elérhető legyen a világ többi részénél.

Ott volt a sok beszéd, hogy az iPhone nem csak a legnagyobb újítás, hogy valaha is kecsesen a mobiltelefon-világ, de hol és hogyan is van szó?

A születés az iPhone kezdődött az irányt az Apple vezérigazgatója Steve Jobs az Apple mérnökei, hogy vizsgálja meg érintésérzékeny kijelzőt. Azalatt az idő alatt tablettán szemlélődött működésen PC-k.

A végrehajtó konferencia 2003 áprilisában, hogy az eredetileg közölt a bizonyosság, hogy a hagyományos PDA-k és tablet PC-k nem igazán tűnik megvalósíthatónak és nagy a kereslet a termék iparágak Apple lehetett belépni. Ennek ellenére számos kérelem kézhezvételétől Apple létrehoznál egy PDA. Azonban, azt hitte, hogy a mobiltelefonok alapvető eszközök információ-hozzáférési útközben.

Mindazonáltal, az iPhone fejlesztésére és annak jellegzetességei és alkalmazások gördült végig, és nem sokkal azután, hogy a Macworld egyezmény utoljára január 9, 2007, Jobs kijelentette, hogy az új termék, amely az iPhone. Ezt a bejelentés kapott nagy figyelmet a sajtó és a médianál. Később, az Apple Worldwide Developer's Conference tartott június 11, 2007-ben, egy bejelentés történt, hogy az iPhone lesz képes támogatni a harmadik fél által történő alkalmazásához a Safari motort. Harmadik fél által biztosított szoftver vállalatok design Web 2.0 alkalmazások és a végfelhasználók számára is elérhetőek legyenek az interneten keresztül. Az Apple bejelentette, majd október 17-én, 2007, hogy végül egy szoftverfejlesztő készlet áll rendelkezésre a 2008-ig.

Szólj hozzá a fórumhoz, kérdezz !




Apple iPhone 3g mobiltelefon jellemzői, érdekességei

Nincsenek megjegyzések: